Arsenal fortsatt på tabelltopp etter uavgjort

Olivier Giroud scoret to ganger mot Liverpool, men måtte likevel gå av banen med kun ett poeng etter Joe Allens 3-3-scoring på overtid.
Olivier Giroud scoret to ganger mot Liverpool, men måtte likevel gå av banen med kun ett poeng etter Joe Allens 3-3-scoring på overtid. Foto: Carl Recine / Reuters

Arsenal så ut til å utnytte Liverpools svake forsvarsspill, men beholder likevel tabelltoppen i Premier League etter 3-3 på Anfield onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Roberto Firmino ga hjemmelaget ledelsen ved to anledninger før pause, men Arsenal kom tilbake begge gangene. Først snek Aaron Ramsey sitt skudd seg i mål i nærmeste hjørnet til 1-1, før Olivier Giroud forlenget en corner i mål mellom beina til Simon Mignolet og utlignet til 2-2.

Franskmannen fikk en eventyrlig mulighet til å gi bortelaget ledelsen da han bare skulle skli et innlegg i mål. Spissen tok imidlertid sats litt for tidlig og traff ballen feil, noe som gjorde at den beveget seg vekk fra det åpne målet.

Les også: Hiddink fortsatt ubeseiret som Chelsea-manager

Giroud var igjen frampå etter pause da han snurret rundt med en svimmel Kolo Toure og satte ballen kontant i mål til 3-2. Det så ikke ut til at hjemmelaget maktet å skape de store sjansene etter Girouds scoring, men på overtid dukket innbytter Joe Allen opp.

Christian Benteke vant en duell i feltet og headet ned til waliseren som bredsidet i mål til ellevill jubel blant både hjemmefans og Jürgen Klopp. Tyske Klopp ga nyervervelsen Steven Caulker sin debut kun minutter før 3-3-scoringen, men valgte å plassere stopperen på topp for å skape mer trykk mot Arsenals stoppere.

Arsène Wengers menn leder nå ligaen på målforskjell foran Leicester som vant 1-0 borte mot Tottenham, mens Liverpool ligger på niendeplass med 31 poeng.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus