Hiddink fortsatt ubeseiret som Chelsea-manager

Diego Costa fikk det ikke til å stemme for Chelsea i 2-2-kampen mot West Bromwich. Foto: Reuters / Toby Melville Foto: NTB scanpix

Chelsea har fått en opptur etter at Guus Hiddink tok over laget. Nederlenderen har med 2-2 mot West Bromwich fortsatt til gode å tape som Chelsea-sjef.

London-laget tok oppskriftsmessig ledelsen da César Azpilicueta dukket opp på bakre stolpe og satte innlegget til backkollega Branislav Ivanovic i mål etter 20 minutter. Diego Costa fikk en stor mulighet til å øke ledelsen like etter, men spanjolens avslutning gikk over målet til Boaz Myhill.

Istedenfor smalt det i andre enden da Craig Gardner ladet skuddfoten etter 33 minutter. Markkryperen snek seg inn i stolperota til høyre for Thibaut Courtois.

Etter pause gikk det lenge mellom de store sjansene, helt til Willian slo ballen inn foran mål og James McAuley var uheldig og satte ballen i eget mål til 2-1 til hjemmelaget. Det virker ikke som gjestene maktet å sette inn en sluttspurt før ballen havnet hos Gareth McClean etter 85 minutter. Iren fikk ballen på seksten meter og plasserte ballen i hjørnet til 2-2, utakbart for Chelseas Courtois.

Uavgjortresultatet gjør at nederlandske Hiddink har sett sitt lag spille seks kamper, hvorav tre har endt med seier og de resterende tre med poengdeling.

Seieren gjør at laget går forbi West Bromwich på tabellen. Begge lag har 26 poeng, men Chelsea har bedre målforskjell.