City til topps etter seier mot Nordtveits Gladbach

Wilfried Bony har akkurat gjort 4-2 og sendt Bor. Mönchengladbach ut av europaligaen i fotball.
Wilfried Bony har akkurat gjort 4-2 og sendt Bor. Mönchengladbach ut av europaligaen i fotball. Foto: Darren Staples / Reuters

Håvard Nordtveit og hans Borussia Mönchengladbach tapte 2-4 borte mot gruppevinner Manchester City i mesterligaen. Sevillas 1-0-seier mot Juventus i samme gruppe gjør at Nordtveit og co. misser europaligaspill.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det så lenge lyst for det formsterke tyske laget i Manchester tirsdag, og det til tross for at David Silva hadde sendt vertene i ledelsen etter 16 minutter. Julian Korb utlignet tre minutter senere. Raffael sendte Mönchengladbach i ledelsen to minutter for pause.

Det var etter 80 minutter at det raknet for Håvard Nordtveit og hans lagkamerater. Fernando Llorente hadde gjort 1-0 for Sevilla mot Juventus, og Raheem Sterling og co. øynet sjansen til å ta gruppeseieren i mesterligaens gruppe D.

Bursdagsbarnet Raheem Sterling (21) gjorde både 2-2 og 3-2 for vertene med to minutters mellomrom, mens Wilfried Bony gjorde 4-2 tre minutter senere. Med seieren tok City seg forbi Juventus som vinner av gruppen. Italienerne ble nummer to. Sevilla ble nummer tre i gruppen etter sin 1-0-seier, og får dermed europaligaspill, mens Gladbach endte helt sist.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus