Wenger: – Kanskje vi var for sikre på oss selv

Arsène Wenger og hans Arsenal tapte 1-2 mot West Bromwich lørdag.
Arsène Wenger og hans Arsenal tapte 1-2 mot West Bromwich lørdag. Foto: Ed Sykes / Reuters

Arsène Wenger måtte se sitt lag gå på et overraskende 1-2-tap borte mot West Bromwich.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en kamp hvor Mesut Özil noterte seg for sin sjuende strake målgivende pasning mot West Bromwich, klarte ikke Arsenal å komme tilbake etter at hjemmelaget snudde kampen.

– Vi ga alt helt til siste slutt, men kanskje var vi for sikre på oss selv, forteller han ifølge BBC.

Til tross for at Olivier Giroud ekspederte Özils frispark i mål og satte inn sitt 1-0 til bortelaget til London, ga ikke hjemmelaget seg. Etter 35 minutter var det Chris Brunt som var i servitørrollen, og også nordirens frispark var millimeterpresist. Det var også avslutningen til mottaker James Morrison, som med yttersiden av foten sendte ballen i en bue bak en utspilt Petr Cech.

I forkant av 1-0-scoringen kom Mikel Arteta inn for en skadd Francis Coquelin, men spanjolen fikk ingen minneverdig førsteomgang da han ga West Bromwich ledelsen etter å ha satt James McClean sitt innlegg i eget nett.

Joel Campbell kom inn like etter pause for å gi Arsène Wengers mannskap mer trykk foran West Bromwich-målet. Costaricaneren fikk en eventyrlig mulighet til å bringe balanse i regnskapet etter glimrende forarbeid av Santi Cazorla, men 23-åringen klarte ikke å stokke beina i avslutningsøyeblikket.

Like før slutt fikk gjestene en kjempemulighet til å utligne. Etter en forseelse fra Chris Brunt, pekte dommer Mark Clattenburg på straffemerket. Santi Cazorla som har scoret på seks av sine sju siste straffer, skled imidlertid i tilløpet og sendte ballen over målet til Boaz Myhill.

– Vi hadde en dårlig dag. Vi scoret selvmål, misset et straffespark og skapte mange sjanser uten å score. Det er veldig skuffende, avslutter Wenger.

Tapet gjør at Arsenal blir stående på fjerdeplass med 26 poeng, mens West Bromwich klatrer opp til 12.-plass med sine 17 poeng. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus