Britene hyllet Frankrike, men ikke på banen

80.000 tilskuere hyllet det franske laget før dommeren blåste i gang England – Frankrike tirsdag, men ute på banen fikk ikke franskmennene mye sportslig sympati.

Scoringer av Dele Alli etter 39 minutter og av Wayne Rooney på hel volley tre minutter ut i annen omgang gjorde at engelskmennene sikret en solid 2-0 seier. Det var fullt fortjent.

England var det beste laget og hadde full kontroll utover i annenomgang. Det var ikke mange sjanser Roney og co. lot franskmennene få.

Wembley var fullsatt til denne treningslandskampen som hadde stor symbolsk verdi. Alle tilskuerne stemte i da den franske nasjonalsangen ble spilt og sunget før kampstart.

Engelskmennene viste virkelig en rørende omsorg for sine franske venner både på og utenfor banen etter de grusomme terrorhandlingene i Paris sist fredag, der 129 mennesker ble drept.

Før kampen startet tok alle spillerne oppstilling rundt midtsirkelen. De bøyde hodene sine og markerte minnet av ofrene etter den grove terroren med et minutts stillhet.

Se video av markeringen øverst

Deretter ble det fotball for alle pengene. Dele Alli ga engelskmennene ledelsen med et flott skudd i vinkelen mot slutten av første omgang, mens Wayne Rooney dro til på hel volley like etter at annen omgang var i gang. Han traff ikke helt klokkerent, mens hadde flaks og scoret via den franske keeperen.