Mourinho siktet av FA

José Mourinho ble mandag siktet av FA etter negative dommeruttalelser lørdag.
José Mourinho ble mandag siktet av FA etter negative dommeruttalelser lørdag. Foto: Dylan Martinez / Reuters

LChelsea-manager José Mourinho ble mandag siktet av Det engelske fotballforbundet (FA) på grunn av uttalelsene etter 1-3-tapet mot Southampton lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugiseren kom med en sju minutter lang monolog etter et nytt nederlag. Blant annet kritiserte han dommeren. Det fikk FA til å sikte 52-åringen.

– Hans kommentarer er utenfor godkjent oppførsel fordi de antyder at dommerne er partiske og/eller bringer spillet i vanry, skrev forbundet i en pressemelding.

Mourinho har fram til torsdag klokken sju for å svare på anklagene. Manageren mente at Chelsea ble snytt for straffespark mot «The Saints».

– På stillingen 1-1 var det et soleklart straffespark og nok en gang fikk vi det ikke. Hvis FA ønsker å straffe meg, kan de gjøre det. De straffer ikke andre managere, de straffer meg, sa Mourinho lørdag.

Den engelske hovedstadsklubben har hatt en grusom sesonginnledning. Etter åtte kamper ligger Chelsea på 16.-plass med åtte poeng.

Les også: – Mou­r­inho fredet av Chelsea-styret

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus