Deila lei av negativiteten: – Vi kan ikke spille Play Station-fotball hver gang

Ronny Deila feirer tre poeng mot Hamilton. Etter kampen fikk han nok av de negative spørsmålene. Foto: Graham Stuart (Reuters / NTB scanpix)
Ronny Deila feirer tre poeng mot Hamilton. Etter kampen fikk han nok av de negative spørsmålene. Foto: Graham Stuart (Reuters / NTB scanpix)

Ronny Deila og Celtic vant 2-1 mot Hamilton i den skotske serien søndag. Etter kampen fikk den norske treneren nok av det negative fokuset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Hvorfor kan vi ikke snakke om målene vi scoret? Hvorfor er det alltid det negative? spurte Deila etter flere kritiske spørsmål på pressekonferansen.

Celtic spilte ikke en god kamp, men sikret likevel tre poeng etter å ha kommet under 0-1 tidlig i oppgjøret.

– Jeg er stolt av guttene. Dette er fjerde gang på rad vi tar tre poeng etter å ha spilt i Europa. Se på andre lag i Europa og se om noen har klart det. Jeg er lei av å prate om negative ting, sa Deila ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Vi har spilt ti kamper i serien og står med syv seirer, to uavgjort og ett tap. Jeg synes ikke det er så ille. Det er bedre enn i fjor. Vi ønsker å vinne trofeer og vi håper å gå videre i Europa. Guttene gjør hva de kan hver eneste dag for å klare det.

Les også: Legia kvittet seg med Berg

– Vi kan ikke spille Play Station-fotball hver gang. Noen ganger må vi kjempe for poengene, og det var det vi gjorde i dag, sa Deila.

Etter trepoengeren mot Hamilton ligger Celtic ett poeng bak serieleder Aberdeen. Ned til Hearts på tredjeplass skiller det seks poeng.

Gramoz Kurtaj sendte vertene i ledelsen etter kun fire minutter, men scoringer av Dedryck Boyata og Leigh Griffiths sørget for Celtic-seier.

– I dag handlet det om å ta ansvar og snu kampen etter en dårlig start. Det klarte vi, og det viser karakter, fastslo Deila.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus