– Mourinho fredet av Chelsea-styret

Chelsea-manager José Mourinho virket rådvill under Chelseas kamp mot Southampton lørdag.
Chelsea-manager José Mourinho virket rådvill under Chelseas kamp mot Southampton lørdag. Foto: Dylan Martinez / Reuters

José Mourinho sa han må sparkes for å forsvinne etter tapet for Southampton, men ifølge Daily Mail har styret og klubbens eier, Roman Abramovitsj, bestemt seg for å gi Mourinho sjansen til å snu skuta.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dette er et avgjørende øyeblikk i klubbens historie, for sparker de meg, sparker de den beste manageren Chelsea har hatt, sa en innbitt José Mourinho til Sky Sports i en sju minutters monolog etter at Southampton hadde feid laget hans av banen og vunnet 3-1 på Stamford Bridge lørdag.

Les også: FA: – Mourinho burde bedt om unnskyldning

Søndag skriver Daily Mail at Abramovitsj og klubbens styre har gitt Mourinho sin støtte etter et møte i kjølvannet av tapet.

Chelsea har allerede tapt fire seriekamper denne sesongen, og den regjerende mesteren ligger på en flau 16.-plass i ligaen. Abramovitsj er kjent som en nådeløs eier, noe Mourinho fikk merke da han ble fjernet i 2007 under sin første periode i klubben.

Også Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, André Villas-Boas og Roberto Di Matteo har blitt sparket av den russiske milliardæren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus