– Mourinho fredet av Chelsea-styret

Chelsea-manager José Mourinho virket rådvill under Chelseas kamp mot Southampton lørdag.
Chelsea-manager José Mourinho virket rådvill under Chelseas kamp mot Southampton lørdag. Foto: Dylan Martinez / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

José Mourinho sa han må sparkes for å forsvinne etter tapet for Southampton, men ifølge Daily Mail har styret og klubbens eier, Roman Abramovitsj, bestemt seg for å gi Mourinho sjansen til å snu skuta.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette er et avgjørende øyeblikk i klubbens historie, for sparker de meg, sparker de den beste manageren Chelsea har hatt, sa en innbitt José Mourinho til Sky Sports i en sju minutters monolog etter at Southampton hadde feid laget hans av banen og vunnet 3-1 på Stamford Bridge lørdag.

Les også: FA: – Mourinho burde bedt om unnskyldning

Søndag skriver Daily Mail at Abramovitsj og klubbens styre har gitt Mourinho sin støtte etter et møte i kjølvannet av tapet.

Chelsea har allerede tapt fire seriekamper denne sesongen, og den regjerende mesteren ligger på en flau 16.-plass i ligaen. Abramovitsj er kjent som en nådeløs eier, noe Mourinho fikk merke da han ble fjernet i 2007 under sin første periode i klubben.

Også Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, André Villas-Boas og Roberto Di Matteo har blitt sparket av den russiske milliardæren.