Spurs klarte poeng i Monaco

Tottenhams Erik Lamela (t.h.) feirer sin scoring med Harry Kane. Monaco kom tilbake og sikret uavgjort.
Tottenhams Erik Lamela (t.h.) feirer sin scoring med Harry Kane. Monaco kom tilbake og sikret uavgjort. Foto: Andrew Couldridge / Reuters

Tottenham og Monaco spilte 1-1 i europaligagens gruppe J torsdag etter at lagene scoret i hver sin omgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Erik Lamela har vært het for Spurs denne uken, og argentineren ga gjestene ledelsen 1-0 etter 35 minutter.

Han startet en kontring fra egen sekstenmeter, men lagkameraten Dele Alli klarte ikke å sette ballen forbi Danijel Subasic som måtte gi en retur. Ballen havnet i ryggen på stopperen Andreas Raggi før den havnet rett i beina på Lamela. Han fikk åpent mål og en enkelt oppgave med å score.

Les også: Rosenborg tapte for Dnipro

Det ble en relativt sjansefattig og litt småkjedelig 1. omgang før scoringen til gjestene kom. Da overtok Monaco, som produserte en del gode muligheter.

Stephan El Shaarawys utligning kom ni minutter før slutt. Han var framme med pannebrasken på et overlegg fra innbytter Dirar.

Med bortepoeng fører Spurs an i gruppen med 4 poeng. Qarabag, som slo Anderlecht 1-0 torsdag, holder annenplassen med 3 poeng, mens Monaco har 2 og Anderlecht 1 poeng.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus