Millwall-keeper Matija Sarkic (26) er død

Matija Sarkic under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Montenegro på Ullevaal stadion i 2021. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Matija Sarkic under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Montenegro på Ullevaal stadion i 2021. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Montenegros landslagsmålvakt Matija Sarkic er død, 26 år gammel. Ifølge medier skal han ha blitt akutt syk på ferie i hjemlandet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Klubben er fullstendig knust over nyheten om at Matija Sarkic er død. Alle i klubben sender vår kjærlighet til Matijas familie og venner, skriver Millwall på sine nettsider.

Ifølge Mirror skal Sarkic ha blitt akutt syk på ferie i byen Budva lørdag morgen, og livet sto ikke til å redde. Nettavisen har også omtalt saken.

Sarkic er født i England, men bestemte seg for å representere Montenegros landslag. Han stoppet på ni landskamper der den siste kom mot Belgia i starten av juni. En av kampene var mot Norge på Ullevaal i VM-kvalifiseringen i 2021.

Sarkic signerte først for belgiske Anderlecht før han flyttet tilbake til England i 2017. Tre år senere ble han plukket opp av Premier League-klubben Wolverhampton og ble i etterkant lånt ut til en rekke klubber.

I fjor sommer signerte han for Championship-klubben Millwall på en permanent avtale. Han spilte 33 kamper for laget.