McTominay avgjorde for Manchester United – sørget for sterk borteseier mot Aston Villa

Manchester United slo Aston Villa søndag. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Manchester United slo Aston Villa søndag. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Midtbanespiller Scott McTominay ble tungen på vektskålen da Manchester United tok en sterk 2-1-seier borte mot Aston Villa i Premier League søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skotten ble matchvinner da han på lekkert vis scoret med pannebrasken kort tid før slutt. Før det hadde Rasmus Højlund og Douglas Luiz scoret hvert sitt mål for de to lagene.

Højlund har nå notert fem nettkjenninger og to målgivende pasninger på sine fem siste opptredener.

Seieren er Manchester Uniteds fjerde strake i alle turneringer, og opp til topp fire i Premier er League er avstanden kuttet ned til seks poeng.

For Aston Villa sin del fortsetter den svake trenden. Birmingham-laget, som har sjarmert mange denne sesongen, har kun vunnet tre av sine siste ti kamper. Det har gjort avstanden opp til tetlagene urovekkende stor.

De hvitkledde fra Manchester startet kampen best, og etter en godt innøvd dødballvariant fikk Højlund hull på byllen.

– Det er sterkt av Maguire som vinner den duellen, også er det en kontrollert avslutning fra Højlund, sa Viaplay-kommentator Roar Stokke.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I Viaplay-studioet ble det imidlertid slått fast at Marcus Rashford ikke skulle hatt frispark i forkant av hjørnesparket.

– Han faller for lett, var den korte dommen fra Viaplay-ekspert Eirik Bakke.

Etter halvspilt førsteomgang måtte Andre Onana hente fram en mesterlig redning på et forsøk fra John McGinn. Kort tid senere måtte keeperen fram med hansken igjen.

Vertene fortsatte å skape flere store sjanser, og med om lag en halv omgang igjen å spille fant de endelig en vei forbi Onana. På slutten avgjorde McTominay kampen.