Messi scoret i MLS-debut – måtte starte på benken

Lionel Messi (i grønn vest) startet på benken, men kom inn i kampen mot New York Red Bulls etter en time. Dermed fikk han sin debut i den amerikanske toppserien. Foto: Eduardo Munoz Alvarez / AP / NTB
Lionel Messi (i grønn vest) startet på benken, men kom inn i kampen mot New York Red Bulls etter en time. Dermed fikk han sin debut i den amerikanske toppserien. Foto: Eduardo Munoz Alvarez / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lionel Messi startet på benken mot New York Red Bulls lørdag, men fikk sin MLS-debut etter en time. Han satte også inn 2–0 for Inter Miami helt på tampen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er riktignok ikke første Messis kamp siden han kom til Miami-klubben, men kampen ble altså hans debut i seriespillet i Major League Soccer.

Argentineren varmet ikke opp sammen med lagkameratene, og han hadde altså heller ikke fått plass på førsteelleveren mot New York. Men en time ut i kampen var det stjernens tur, og han kom inn for Leonardo Campana.

Inter Miami ledet da 1–0 over vertslaget, etter en scoring av Diego Gómez 37 minutter ut i første omgang.

Etter nesten en halv times spill debuterte Messi også som målscorer i den amerikanske toppserien og la på til 2–0 for gjestene i kampens 89. minutt.

Til tross for fire minutter med tilleggstid klarte ikke Red Bulls å endre resultatet, og kampen endte 2–0 til gjestene fra Florida.