Inter tok seieren i «generalprøven» før mesterligafinalen

Simone Inzaghi ledet Inter til seier i generalprøven før mesterligafinalen. Foto: Tano Pecoraro / LaPresse via AP / NTB Foto: NTB

Inter vant 1-0 borte mot Torino i sesongens siste kamp i den italienske toppdivisjonen. Om én uke møter de Manchester City i mesterligafinalen.

Midtbanespilleren Marcelo Brozovic scoret kampens eneste mål i det 37. minutt.

Inter avslutter dermed sesongen med 72 poeng. Klubben endte på 3.-plass siden andreplasserte Lazio slo Empoli 2-0 borte senere lørdag.

Inter endte sesongen med hele tolv tap. Med bare tre uavgjortresultater gjennom hele sesongen, og sju seirer på sine åtte siste i ligaen, sikret de seg likevel en plass i mesterligaen også neste sesong.

Om én uke skal klubben jakte sitt fjerde trofé i Europas gjeveste turnering mot Manchester City og Erling Braut Haaland.

Sistnevnte seiret i sin generalprøve da de vant 2–1 over Manchester United i FA-cupfinalen lørdag.