United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

Antony vrir seg i smerter underveis i Manchester Uniteds seier over Chelsea. Han ble båret av banen med det som så ut til å være en ankelskade. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
Antony vrir seg i smerter underveis i Manchester Uniteds seier over Chelsea. Han ble båret av banen med det som så ut til å være en ankelskade. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Antony ble fraktet av banen før pause i Manchester Uniteds 4-1-seier over Chelsea. Etterpå erkjente en ordknapp manager Erik ten Hag at det ikke ser bra ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drøyt halvveis ut i første omgang ble Antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. Brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut.

Etter torsdagens kamp holdt United-sjefen igjen da pressen ba om en statusrapport.

– Alle så at han måtte av. Jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. Først da vi vet mer om omfanget, fortalte Ten Hag.

Antony var blant spillerne nederlenderen hentet til Manchester United i fjor sommer. Vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner.

Skaden gjør at Antony neppe spiller Uniteds to siste kamper for sesongen. Den første er mot Fulham i ligaavslutningen søndag, mens FA-cupfinale mot byrival Manchester City venter 3. juni.

I sin første sesong har Ten Hag sikret United et viktig comeback i Champions League og vunnet ligacupen.