Vegas Golden Knights videre til semifinale i Stanley Cup

Vegas Golden Knights feirer scoring mot Edmonton Oilers. Foto: Jason Franson / AP / NTB Foto: NTB

Vegas Golden Knights tok seg videre til semifinale i NHL-sluttspillet i ishockey. Edmonton Oilers ble slått 4-2 sammenlagt over seks kamper.

Oilers var avhengig av seier på hjemmeisen natt til mandag. Etter 1. periode ledet vertene 2-1 mot Knights. Gjestene slo imidlertid tilbake og scoret tre ganger i 2. periode.

Rett før slutt fastsatte Las Vegas-laget resultatet til 5-2. Dermed var håpet om avansement borte for Oilers.

Knights motstander i semifinalen blir enten Dallas Stars eller Seattle Kraken. Det står 3-3 etter seks kamper. Den sjuende og avgjørende kampen spilles i Dallas natt til tirsdag norsk tid.

Carolina Hurricanes og Florida Panthers er allerede klare for den andre semifinalen i NHL-sluttspillet.