Verstappen tror på Miami-seier tross fiaskokvalifisering: – Ikke umulig

Max Verstappen håper på ny seier i Miami. Foto: Rebecca Blackwell / AP Photo / NTB.
Max Verstappen håper på ny seier i Miami. Foto: Rebecca Blackwell / AP Photo / NTB. Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

VM-leder Max Verstappen ble bare nummer ni på lørdagens Formel 1-kvalifisering i Miami. Red Bull-føreren gir likevel ikke opp håpet om å vinne søndagens løp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En pallplass er helt klart mulig, men jeg vil vinne, så dette er ikke bra. Å vinne er ikke umulig, men det kommer ikke til å bli lett, sa nederlenderen etter å ha kjørt inn til 9.-plass under kvalifiseringen.

Verstappens lagkamerat Sergio Perez, som er nummer to i VM-sammendraget bare seks poeng bak den regjerende mesteren, var raskest under lørdagens kvalifisering.

– Jeg har vært i denne posisjonen før. Du får noen ganger noen tilbakeslag, men det betyr ikke at det fortsetter resten av året, sa Verstappen og fortsatte:

– Det kan ikke alltid være perfekt, men man håper jo på det. I fjor hadde vi en tøff start, men du må bare fortsette å prøve. I dag var ikke en bra dag.

Red Bull-sjef Christian Horner gikk ut i media før helgen og ga Perez grønt lys til å kjøre mot Verstappen uten at det vil komme noen stallordre. Det satte mexicaneren pris på.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg nyter det. Jeg tenker bare løp for løp. Jeg vil bare kjøre for laget mitt, fordi de har gjort en enorm jobb og se hva som skjer i morgen søndag, sa Perez.

– Det er en ny mulighet, som starter fra beste startspor. Det er vi som har noe å tape, men vi vil bare gå ut og prøve å nyte de fantastiske supporterne, la han til.