Saka-magi etter stor Ukraina-markering: – Kremmål

Bukayo Saka scoret et nydelig mål mot Ukraina. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB.
Bukayo Saka scoret et nydelig mål mot Ukraina. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB. Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bukayo Saka scoret kampens andre og fineste mål da England slo Ukraina 2-0 på hjemmebane i EM-kvalifiseringen. Det ble en emosjonell markering før kampstart.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

England fikk en pangstart på kampen da kaptein Harry Kane sendte britene i ledelsen etter å ha blitt spilt opp av Bukayo Saka, før Arsenal-stjernen doblet ledelsen med et drømmeskudd i krysset.

– Et kremmål. Det er så lekende lett, det er så naturlig. En fremragende scoring fra en fremragende spiller, kommenterte Endre Olav Osnes på TV 2.

Kane gjorde seg også toneangivende i 2-1-seieren over Italia tidligere i uken. Da scoret han sitt 54. landslagsmål og passerte Wayne Rooney som tidenes toppscorer for England.

England og Ukraina spiller i gruppe C. I tillegg til Italia skal de også møte Nord-Makedonia og Malta.

Før avspark var det en stor markering mot invasjonen av Ukraina, hvor de oppmøtte supporterne veivet med ukrainske flagg mens spillerne stile opp side om side foran et ukrainsk flagg med påskriften «fred» på engelsk.

Russland invaderte Ukraina i februar i fjor. Søndagens bortekamp var Ukrainas første i EM-kvalifiseringen. Deres første hjemmekamp kommer mot Malta 19. juni. Det er ikke oppgitt hvor den skal spilles enda.