Zuccarello og Wild tapte på straffeslag mot Flyers – har tatt poeng i ti kamper på rad

Philadelphia Flyers' Ivan Provorov, til venstre, og Minnesota Wilds Marcus Johansson kjemper om pucken i tredje periode i torsdagens NHL-kamp i Philadelphia. Foto: Matt Slocum / AP / NTB Foto: NTB

Minnesota Wild og Mats Zuccarello tapte 4–5 for Philadelphia Flyers på bortebane i NHL etter straffeslag. De sikret seg likevel poeng i kamp nummer ti på rad.

Resultatet etter full tid var 4-4, og på overtid ble det ingen mål. I den avgjørende straffekonkurransen trakk Flyers det lengste strået.

Zuccarello fikk hele 21.55 minutter på isen, og noterte seg for en assist og tre skudd på mål under kampen.

Matt Boldy scoret to av målene til Minnesota Wild, som tross tapet for Flyers i Wells Fargo Center har vunnet sju av de ti siste bortekampene.

Minnesota Wild er plassert ett poeng bak ledende Dallas Stars i sin divisjon i grunnspillet. Dallas Stars slo Pittsburgh Penguins 3-2 på hjemmebane natt til fredag norsk tid.