Målløs Zuccarello i Wilds hjemmetap – Bruins endte rekordrekken

Mats Zuccarello gikk målløs av isen hjemme mot Boston Bruins. Foto: Pontus Höök / NTB Foto: NTB

Mats Zuccarello klarte ikke å notere seg på scoringslisten da Minnesota Wild tapte 2-5 hjemme mot Boston Bruins i NHL lørdag kveld.

Nordmannen fikk 21 minutter og 51 sekunder på isen i hjemmetapet.

Wild fikk imidlertid en god start på kampen da Marcus Johansson sendte vertene i ledelsen bare ti minutter inn i første periode.

Rett før pause utlignet Jake DeBrusk for Bruins, før David Pastrnak sendte gjestene i ledelsen halvveis ut i andre periode.

David Krejci økte til 3-1 mot slutten av perioden, før Oskar Sundqvist reduserte for Wild i den tredje og siste perioden.

Det hjalp imidlertid lite da Patrice Bergeron og Trent Frederic sendte gjestene opp i både 4- og 5-2.

Natt til torsdag satte Wild ny poengrekord da de ant 8-5 borte mot St. Louis Blues og fullførte sin 14. strake kampen med poeng. Den tidligere bestenoteringen med 13 kamper ble satt i desember 2016.