Lehne Olsen sendte LSK til kvartfinale i NM – Sandefjord herjet med Odd

Thomas Lehne Olsen scoret mot Sogndal i cupen. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Thomas Lehne Olsen scoret mot Sogndal i cupen. Foto: Christoffer Andersen / NTB Foto: NTB

Thomas Lehne Olsen avgjorde for Lillestrøm i 2-1-seieren mot Sogndal. Tromsø er motstander i NM-kvartfinalen etter straffeseier over Start.

Adams brukte ett minutt på å score mot gamle lagkamerater. Sogndal ga LSK tøff motstand, og Daniel Arrocha headet inn utligningen etter halvtimen. Det var hans første offisielle kamp for Sogndal.

Med tjue minutter igjen svingte Lillestrøm inn et hjørnespark som Thomas Lehne Olsen stanget i nettmaskene. Det ble kampens siste scoring.

Tromsøs bortekamp mot Start ble avgjort på straffesparkkonkurranse etter 1-1 i selve kampen. Starts Alagie Sanyang ble utvist i den første ekstraomgangen etter at han sparket Ruben Yttergård Jenssen, som lå nede etter en duell.

De ni første straffesparkene gikk i mål, men da Henrik Robstad misset med Starts siste forsøk kunne gjestene juble.

Sandefjord imponerte da Odd ble feid ut av cupen. Gjestenes forsvarslinje hang ikke sammen søndag. Aleksander Ruud Tveter sendte Sandefjord i føringen allerede etter fire minutter. Jakob Dunsby scoret to, mens Danilo Al-Saed bidro med en scoring før halvtimen spilt.

Dermed var Conrad Wallems redusering etter hvilen til ingen nytte. Sandefjord vant 4-1 og møter Brann i kvartfinalen. Molde og Stabæk er også klare for kvartfinale og møter hverandre.

Kvartfinalene spilles neste helg, mens semifinalene går 26. april. Selve cupfinalen på Ullevaal stadion spilles 20. mai.