Finne viste målform mot Haugesund – Brann videre til kvartfinale i fotball-NM

Bård Finne scoret Branns første mål i NM-kampen mot Haugesund. Foto: Bjørnar Morønning / NTB Foto: NTB

Sesongens NM-toppscorer, Bård Finne, scoret to ganger da Brann vant 3-1 mot Haugesund i 4. runde søndag.

Etter ni minutter scoret Finne sitt åttende NM-mål for sesongen. Nettkjenningen kom etter en svak klarering fra Haugesund på et hjørnespark. Et knapt minutt senere doblet Mathias Rasmussen ledelsen.

FKHs Bilal Njie la inn et innlegg på bakerste stolpe i annen omgang som Magnus Christensen stanget i mål og reduserte ledelsen. Noen minutter senere scoret Finne sitt andre for dagen og økte til 3-1.

Bergenslaget er dermed klar for kvartfinale. Rødtrøyene møter enten Sandefjord eller Odd.

Bodø/Glimt slo Ranheim forrige helg og er også klare for kvartfinale. Der blir neste motstander enten Viking eller Rosenborg. De resterende NM-kampene spilles senere søndag.

Kvartfinalene spilles den tredje helgen i mars, mens semifinalene går 26. april. Selve cupfinalen på Ullevaal stadion spilles 20. mai.