Ruuds overmann fikk stryk i Acapulco – Rune til semifinalen

Taro Daniel røk ut i kvartfinalen i Acapulco. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB
Taro Daniel røk ut i kvartfinalen i Acapulco. Foto: Eduardo Verdugo / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den japanske tennisspilleren Taro Daniel som slo ut Casper Ruud i ATP 500-turneringen i Acapulco, tapte i strake sett mot Alex de Minaur i kvartfinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Australieren vant 6-2, 6-2 i en kamp som var over på 1 time og 38 minutter. De Minaur brøt Taros serve fem ganger i de to settene.

Daniel vant en jevn kamp mot Ruud runden i forveien. Da misbrukte nordmannen to matchballer.

De Minaur skal møte Holger Rune i semifinalen, og ikke Ruud, som mange hadde håpet på da turneringen startet. De to skandinavene var på alles lepper etter at Ruud slo dansken i kvartfinalen i Roland-Garros i fjor. Nordmannen var da kritisk til Runes opptreden idet kampen var over.

Den danske 19-åringen gikk ut i hundre mot Matteo Berrettini og vant det første 6-0 på kun 24 minutter fredag. I sett to måtte italienske Berrettini gi seg med skade. I kampen tok han bare 7 av 35 poeng mot dansken.

I tillegg til Rune – De Minaur er det Tommy Paul mot Taylor Fritz i den andre semifinalen i Acapulco.

Casper Ruud er omsider ferdigspilt i Acapulco. Natt til fredag sa det stopp for nordmannen og hans makker William Blumberg i kvartfinalen i doubleturneringen. Mot Alexander Erler og Lucas Miedler fra Østerrike ble det tap i strake sett, 4-6, 3-6.