United-sjefen styrket i troen: – Kan slå alle

Erik ten Hag har gitt Manchester United-fansen troen på at gode tider er i vente. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
Erik ten Hag har gitt Manchester United-fansen troen på at gode tider er i vente. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United er blitt en vinnermaskin under Erik ten Hag. Barcelona var sist ut til å merke at det er nye tider på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De spanske ligalederne tapte 1-2 i Manchester torsdag og forsvant ut av europaligaen allerede før åttedelsfinalene. United snudde til seier etter mål fra Brasil-duoen Fred og Antony.

18 strake hjemmekamper uten tap er fasiten for Ten Hags lag. 16 av dem er vunnet.

– Dette er nok et steg for oss. Når man kan slå Barcelona, kan man slå alle. Man blir styrket i troen, sa nederlenderen etterpå og fortsatte:

– Man trenger en strategi for å bygge en sterk tro, men man har også bruk for resultater.

Manchester United har vunnet 28 av 39 tellende kamper denne sesongen. Det gir en vinnerprosent på 71,8 prosent. Ingen lag fra de fem beste ligaene har flere seirer enn de rødkledde.

Kontrasten til 2021/22-sesongen er enorm. Da greide United kun å vinne 20 av 49 kamper. Siden har Erik ten Hag tatt over og på kort tid fatt fart på klubben som har gått troféløs siden 2017. Den tørken kan ta slutt søndag når Newcastle venter i ligacupfinalen på Wembley.