Klopp om Chelseas spinnville pengebruk: – Skjønner ikke hvordan det er mulig

Jürgen Klopp skjønner ikke hvordan Chelsea er i stand til å bruke så mye penger som de gjør. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB
Jürgen Klopp skjønner ikke hvordan Chelsea er i stand til å bruke så mye penger som de gjør. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool-manager Jürgen Klopp forstår ikke hvordan Chelsea er i stand til bruke så mye penger som de gjorde i januarvinduet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Chelsea sikret sin åttende nye spiller i januarvinduet da Enzo Fernández ble signert for i overkant av 1,3 milliarder norske kroner onsdag. Bare i januar brukte London-klubben nærmere 3,7 milliarder kroner på nye spillere.

– Jeg sier ingenting uten advokaten min til stede, sa Klopp med et glimt i øyet på pressekonferansen fredag.

Financial Fair Play skal forhindre klubber i å gjøre uforholdsmessige store investeringer i forhold til hva klubben genererer av inntekter. Likevel er Chelsea i stand til å gå rundt systemet ved å spre overgangssummene ut over årene spillerne er signert til klubben. Denne måten å omgå regelverket på skjønner Klopp lite av.

– Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig, men det er ikke opp til meg å forklare hvordan det fungerer, fortsatte Klopp.

Chelsea og Liverpool har begge 29 poeng i årets Premier League og befinner seg nede på midten av tabellen etter halvspilt sesong.