Suksesstrener Høgmo forlenget med Häcken: – Han er et viktig tannhjul i vår konstruksjon

Häckens trener Per-Mathias Høgmo fortsetter i klubben. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB
Häckens trener Per-Mathias Høgmo fortsetter i klubben. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Per-Mathias Høgmo ledet Häcken til et oppsiktsvekkende seriegull i Allsvenskan forrige sesong. Nå har han signert ny kontrakt med den svenske klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Häcken opplyser om Høgmos nye avtale på egne nettsider onsdag.

– Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten. Det føles veldig bra og motiverende. Jeg trives godt her, og sammen har vi tatt store steg i løpet av tiden jeg har vært her, sier trenerprofilen.

Nordmannen hadde i utgangspunktet kontrakt ut kommende sesong, men har nå forpliktet seg til de svenske mesterne ut 2024-sesongen.

– Det føles gøy og viktig for oss å beholde Per-Mathias for de kommende utfordringene vi står overfor. Han er et viktig tannhjul i vår konstruksjon, og en person som driver vår daglige virksomhet på en fantastisk måte, sier Häckens sportslige leder Martin Ericsson.

– Jeg er personlig takknemlig for å ha hans ferdigheter, lederskap og drivkraft ved min side i vårt forsøk på å ta ytterligere steg med Ballklubben i årene som kommer. Kontinuiteten med hele lederstaben gir oss et sterkt fundament både på kort og lang sikt, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sommeren 2021 lå Häcken sist i Allsvenskan. Så kom Högmo inn og forandret alt.

– Siden jeg kom hit har det vært fint å bli kjent med klubben, menneskene og fasilitetene vi har her. Summen av det er at du nyter hver dag på jobb. Det er et inspirerende miljø å jobbe i. Det er mange dyktige folk, samtidig som du gir mye, lærer du mye og får mye tilbake, sier Høgmo.

I fjor tok Häcken sitt første svenske seriemesterskap noen gang.