Varierende dag for Viktor Hovland på PGA-touren

Viktor Hovland ble hengende et stykke bak teten etter dag to av «Tournament of Champions» på Hawaii. Foto: Matt York / AP / NTB
Viktor Hovland ble hengende et stykke bak teten etter dag to av «Tournament of Champions» på Hawaii. Foto: Matt York / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble en tung start for Viktor Hovland på den andre dagen av årets første PGA-turnering, men på de siste ni hullene reddet nordmannen seg noe inn igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med tre bogeyer og én dobbel bogey var 25-åringen på vei nedover resultatlistene på dag to av PGA-turneringen «Tournament of Champions» på Hawaii.

Dobbeltboogien kom på det åttende hullet. Hovland havnet i utkanten av en busk og slet med å slå seg ut. Først etter tre slag var nordmannen inne på greenen hvor han kunne senke en kort putt.

Etter de ni første hullene lå nordmannen tre slag over par for dagen, men med fem birdies og kun én bogey på de siste ni hullene, reddet Hovland én under par for dagen.

Han ligger dermed sju slag under par etter at de to første dagene av turneringen er gjennomført.

Om nordmannen skal ha en sjanse til å vinne turneringen må han storspille de siste dagene. Collin Morikawa, som leder turneringen, har i skrivende stund ikke fullført dagens runde. Etter at to runder er spilt ligger amerikaneren 16 slag under par sammenlagt.

Hovland ligger på en delt 22. plass.