Marca: Ronaldo klar for den saudiarabiske klubben Al-Nassr

Cristiano Ronaldo er ifølge Marca klar for saudiarabisk fotball. Foto: Francisco Seco / AP / NTB
Cristiano Ronaldo er ifølge Marca klar for saudiarabisk fotball. Foto: Francisco Seco / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo skal spille for Al-Nassr i Saudi-Arabia fra 1. januar, melder den spanske avisen Marca.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kontrakten er ifølge avisen på to og en halv sesong og trer i kraft fra og med årsskiftet.

Ifølge Marca skal lønnen være på 200 millioner euro i året, som tilsvarer over 2 milliarder kroner. Verken Ronaldo eller den saudiarabiske klubben har bekreftet opplysningene.

Ronaldo har vært ryktet til klubben tidligere. Overgangsjournalisten Fabrizio Romano meldte på Twitter sist uke at Al-Nassr hadde lagt fram et tilbud.

Portugiseren er ferdig i Manchester United. Det ble klart for to uker siden at han skiller lag med klubben med umiddelbar virkning.

Tidligere i november gikk han knallhardt ut mot klubbledelsen og manager Erik ten Hag i et TV-intervju med Piers Morgan. Der sa han blant annet at han ikke har respekt for nederlenderen. Han kritiserte også eierne og tidligere spillere.

– Jeg elsker Manchester United og klubbens tilhengere. Det vil aldri noen gang endres. Likevel føles dette som rett tid å søke nye utfordringer. Jeg ønsker laget all mulig suksess resten av sesongen og i framtiden, sa Ronaldo.