Guardiola ønsket å slutte i Manchester City etter sesongen: – Til slutt overbeviste de meg

Pep Guardiola avslører at han hadde planer om å avslutte i Manchester City etter sesongen. Foto: Dave Thompson / AP photo / NTB.
Pep Guardiola avslører at han hadde planer om å avslutte i Manchester City etter sesongen. Foto: Dave Thompson / AP photo / NTB. Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Suksesstrener Pep Guardiola avslører at han hadde planer om å slutte i Manchester City etter den inneværende sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Guardiola vant mandag prisen for årets trener gitt av Det katalanske fotballforbundet. I takketalen røpte han at han egentlig hadde planer om å avslutte Manchester City -karrieren sin etter sesongen, før styret overbeviste han til å forlenge med Premier League-klubben.

– Jeg hadde diskutert det med min kone og planen var å avslutte tiden min i City denne sesongen. Men til slutt overbeviste de meg til å fortsette i to år til, sa spanjolen ifølge Marca.

Guardiola forlenget kontrakten sin med City til sommeren 2025, onsdag i forrige uke.

51-åringen ble Manchester City-manager i 2016 etter å ha hatt ansvaret for Barcelona og Bayern München. Han har ledet de lyseblå i Manchester til fire Premier League-titler og ett FA-cuptrofé. I tillegg har han vunnet ligacupen fire ganger.

Spanjolens seiersprosent i City er smått utrolige 72,4. Det gjeve Champions League-trofeet har han imidlertid ikke klart å vinne med laget.