Lewis (17) sto fram da City snudde kampen

Manchester Citys Rico Lewis var i ekstase etter å ha scoret 1-1-målet mot Sevilla. Han gratuleres av lagkamerat Riyad Mahrez. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Foto: NTB

Manchester City hadde problemer med Sevilla, men med en unggutt og stjernespillere på benken ble det snuoperasjon og 3-1-seier i mesterligaen onsdag.

Manchester City sto med null og én scoring i de to kampene de har måttet klare seg helt uten Erling Braut Haaland denne sesongen. Onsdag kveld så det ut til å gå mot enda en kamp, men Julián Álvarez fikk en etterlengtet scoring på topp.

Den ble assistert på lekkert vis av Kevin De Bruyne, som kom inn og ga umiddelbart City et nytt gir i angrep. Også Bernardo Silva og Rodri kom inn i 2. omgang og bidro til å heve kvaliteten.

Álvarez assisterte Riyad Mahrez som satte inn spikeren i kista med 3-1 seks minutter før slutt.

Manchester City var uansett gruppevinner før møtet med Sevilla, som havnet på tredjeplassen og er klar for utslagsrunde om å nå åttedelsfinalen i europaligaen.

Borussia Dortmund fikk 2.-plassen og er også videre til CL-sluttspillet. FC København endte sist.

Rafa Mir sendte Sevilla i føringen med en lekker heading etter en drøy halvtime. Den 17 år gamle høyrebacken Rico Lewis grep sin sjanse fra start med begge hender. Han utlignet sju minutter ut i 2. omgang før Álvarez fikk sin scoring. Han herjet tidvis på høyresiden mot det spanske laget.

Lewis har fått tre innhopp i Premier League fordelt på 35 minutter. Han fikk Champions League-debuten mot FCK (5-0) i oktober.

Lewis ble applaudert av banen etter 85 minutter.