Blakstad-dobbel for Manchester City i ligacupen

Julie Blakstad scoret to ganger for Manchester City i ligacupkampen mot Blackburn onsdag. Foto: Lise Åserud / NTB
Julie Blakstad scoret to ganger for Manchester City i ligacupkampen mot Blackburn onsdag. Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Julie Blakstad spilte hele kampen og scoret de to siste målene da Manchester Citys kvinnelag innledet gruppespillet i ligacupen med 6-0 over Blackburn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Blakstad er blant de norske landslagsspillerne som har slitt med spilletid i engelsk superliga i høst, men hun slapp til fra start i ligacupkampen og skaffet straffesparket som ga 2-0 før hun satte inn både 5-0 og 6-0 fra kort hold i kampens 85. og 87. minutt.

Mary Fowler ble også tomålsscorer, mens Hayley Raso og Vicky Losada scoret en gang hver. Fem spillere fikk sin City-debut som innbyttere.

Vilde Bøe Risa scoret også i ligacupen onsdag. Hun så lenge ut til å bli matchvinner med 2-1-målet mot Durham, men hjemmelaget utlignet i siste minutt av tilleggstiden og sikret seg deretter et ekstrapoeng med 3-1 på straffespark.

Både Risa og Maria Thorisdottir spilte hele kampen for United.

Innledningsvis i ligacupen er det gruppespill i fem grupper. De fem vinnerne og den beste toeren tar seg til kvartfinale, dit mesterligadeltakerne Chelsea og Arsenal er direkte kvalifisert. Det var gruppene med fem lag som hadde kamper onsdag.