Fury og Joshua i samtaler om VM-kamp: – Han er klar

Anthony Joshua (bildet) og Tyson Fury er i samtaler om en mulig VM-kamp i desember.
Anthony Joshua (bildet) og Tyson Fury er i samtaler om en mulig VM-kamp i desember.  Foto: Hassan Ammar/AP Photo/NTB / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Anthony Joshuas promotør Eddie Hearn bekrefter at de er i samtaler med Tyson Furys team om en lenge etterlengtet VM-kamp mellom de to boksegigantene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg sa til George Warren i går kveld: «Få detaljene til oss, gi oss tilbudet.» Jeg tar det med til AJ, han er klar, sier Hearn til Talksport.

Mandag utfordret WBC tungvektsmester Fury Joshua til VM-kamp i desember, og sistnevnte har offentlig akseptert tilbudet.

– Vi forventet ikke denne utfordringen, men det er en flott mulighet til å kjempe om VM-tittelen i tungvekt i den største kampen i boksing. Vi vil definitivt se på det, sier Hearn.

De to tungvektsbokserne skulle egentlig bokset mot hverandre i fjor etter de ble enige om en avtale om to kamper i mars 2020.

Alle de store tittelbeltene (WBA, WBO, WBC og IBF), og den såkalt lineære tungvekt-tittelen skulle stå på spill, men i stedet gjorde Deontay Wilder krav på sin tredje kamp i triologien mot Fury.

I senere tid mistet Joshua sine fire VM-belter (WBA, IBF, WBO og IBO) da han tapte to ganger mot ukrainske Oleksandr Usyk.