Haaland-hattrick før pause mot Nottingham Forest

Erling Haaland jubler etter å ha sendt Manchester City i ledelsen mot Nottingham Forest. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Foto: NTB

Erling Braut Haaland fortsetter pangstarten i Premier League. Onsdag klinket han til med en måltrippel før pause mot Nottingham Forest.

Kampen pågår fortsatt.

Nordmannen scoret også hattrick i 2. omgang mot Crystal Palace i helgen. Med det står Haaland med to hattrick i sine to siste omganger med fotball.

Etter tolv minutter slo Phil Foden ballen inn i feltet. Der var Haaland sterk, kom seg først på ballen og tuppet den inn forbi målvakt Dean Henderson.

Elleve minutter senere kombinerte Haaland med Foden, som ble taklet, og ballen kom tilbake i beina på nordmannen. Da hadde han få problemer med å spasere inn 2-0.

Før klokka hadde passert 40 minutter, headet Haaland inn 3-0.

Jærbuen er nå oppe i ni City-mål på fem kamper i den engelske toppdivisjonen. Det er mer enn for eksempel Chelsea og West Ham som lag har til sammen hittil i sesongen.

Den første omgangen var enveiskjøring fra Manchester City. Like før pause sendte Haalands spisskollega Julián Álvarez en ball i stolpen. Kampen mot Forest er argentinerens første fra start i Premier League.