Ronaldo fikk tilsnakk for mobilslag

Cristiano Ronaldo fikk tilsnakk av politiet etter at han slo mobilen ut av hånden på en ung gutt. Foto: Ian Walton / AP / NTB
Cristiano Ronaldo fikk tilsnakk av politiet etter at han slo mobilen ut av hånden på en ung gutt. Foto: Ian Walton / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo har fått tilsnakk av politiet etter hendelsen der han angivelig slo mobiltelefonen ut av hånden til en ung gutt sist sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I april tapte Manchester United 0-1 for Everton, og i etterkant sirkulerte det klipp i sosiale medier der det så ut til at Ronaldo slo mobiltelefonen ut av guttens hånd.

Ronaldo tok selv til sosiale medier for å beklage for det som skjedde.

«Det er aldri lett å håndtere følelser i vanskelige øyeblikk slik det vi er i nå. Likevel må vi alltid være respektfulle, tålmodige og være et godt eksempel for ungdom som elsker fotball. Jeg beklager mitt utbrudd og inviterer supporteren til å se en kamp på Old Trafford», skrev portugiseren i april.

Politiet innledet en etterforskning i saken og onsdag opplyser de at den er avsluttet.

«Vi kan bekrefte at en 37 år gammel mann frivillig lot seg intervjue og fikk tilsnakk i forhold til en påstand om skadeverk. Det dreier seg om en hendelse etter kampen mellom Everton og Manchester United», skriver politiet i en uttalelse og opplyser videre at saken er avsluttet.