Norsk 20-åring testet seg mot Chelsea

Martin Palumbo avbildet på det norske U21-landslaget. Foto: Annika Byrde / NTB

Martin Palumbo (20) ble et norsk innslag i Udineses 0-2-tap for Chelsea i en treningskamp i Italia lørdag. Midtbanetalentet spilte samtlige minutter.

Oppgjøret ble spilt mellom to reservepregede lag. Klubbene var mye mer toppet da de møttes kvelden før på samme arena i Udine. Den kampen vant Chelsea 3-1.

Lørdag tok gjestene fra London ledelsen på overtid i første omgang. Ruben Loftus-Cheek lobbet ballen i mål over en utrusende keeper. Ti minutter etter hvilen doblet Hakim Ziyech til 2-0 fra straffemerket.

Chelsea fikk muligheten etter at Loftus-Cheek ble felt i det han skulle skyte.

Palumbo har vært i Udinese i flere år og har en kontrakt med Serie A-laget fram til 2025. Sist sesong var nordmannen på lån i Juventus og fikk tolv minutters spill på øverste nivå.

Neste helg seriestarter Chelsea borte mot Everton. Udinese går i gang en uke senere borte mot Serie A-mester Milan.