Avalanche et steg nærmere Stanley Cup-triumf

Nazem Kadri satte inn det avgjørende målet etter drøyt 12 minutter med overtidsspill. Foto: John Bazemore / AP / NTB Foto: NTB

Tampa Bay Lightning fikk den beste åpningen, men måtte på overtid se seg slått av Colorado Avalanche i kamp fire i Stanley Cup-finalen.

Dermed leder laget fra Colorado 3-1 i kamper i best av sju-spillet, og den neste kampen om to dager kan gi dem seieren i årets sluttspill.

Anthony Cirelli snappet opp en retur og satte pucken i mål for Avalanche etter bare 36 sekunder av den første perioden. Ved full tid sto det 2-2, og kampen gikk til overtidsspill. Avalanches Nazem Kadri scoret det avgjørende 3-2-målet da klokka viste 12.02.