RMC: 68 pågrepet i forbindelse med Champions League-finalen

Politi på vakt inne på Stade de France før Champions League-finalen lørdag. Det ble brukt tåregass mot supportere utenfor stadion, da det oppsto kaos og trengsel. Flere forsøkte å klatre over gjerder. Politiet gjorde 68 pågripelser, ifølge kringkasteren RMC. Foto: Christophe Ena / AP / NTB
Politi på vakt inne på Stade de France før Champions League-finalen lørdag. Det ble brukt tåregass mot supportere utenfor stadion, da det oppsto kaos og trengsel. Flere forsøkte å klatre over gjerder. Politiet gjorde 68 pågripelser, ifølge kringkasteren RMC. Foto: Christophe Ena / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

68 personer ble pågrepet ved Stade de France og i supporterområder i forbindelse med Champions League-finalen i Paris lørdag, ifølge kringkasteren RMC.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

RMC siterer politikilder, og påpeker at anslaget er foreløpig.

Kampstarten ble utsatt i 36 minutter på grunn av kaotiske scener utenfor Stade de France. Politiet brukte tåregass og pepperspray mot fansen, viser flere videoer som er publisert i medier og på Twitter.

Av de 68 ble flere pågrepet både på arrangementet til Liverpool-supportere i Vincennes og på arrangementet til Real Madrid-supportere i Saint-Denis, i tillegg til ved stadion.

238 mennesker skal ha fått tilsyn av helsepersonell for skader. Paris-politiet skriver i en pressemelding at det møtte opp mange supportere uten billetter eller med falske billetter, og at dette gjorde at folk ikke kom seg inn på Stade de France.