Hovland raste på resultatlisten i Texas

Viktor Hovland falt 17 plasser etter tredje runde av golfturneringen i Fort Worth, Texas. Foto: Emil Lippe / AP / NTB
Viktor Hovland falt 17 plasser etter tredje runde av golfturneringen i Fort Worth, Texas. Foto: Emil Lippe / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Golfproffen Viktor Hovland falt mange plasser i PGA-turneringen i Texas lørdag. Han gikk tredjerunden tre slag over par.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmannen ligger tre slag under par totalt, men er nede på 24.-plass på listene foreløpig. Det er hele åtte slag opp til amerikaneren Scottie Scheffler som leder turneringen foran landsmennene Brendon Todd og Scott Stallings.

Fredag storspilte Hovland og klatret til en delt 7.-plass med bare tre slag opp til lederen. Lørdag var det tyngre for 24-åringen.

Han fikk en elendig start med dobbelt bogey på første hull, før det ble birdie på neste. Bogey på hull fire og birdie på hull sju gjorde at han var ett slag over par etter de første ni.

Det gikk ikke veldig mye bedre på de ni siste. Bogey på hull 14 og 17 og ellers par ble beholdningen. Hovland er dermed fire slag bak spillerne som er blant topp 10 foreløpig.

Turneringen i Fort Worth i delstaten Texas avsluttes søndag. Det er rundt 80 millioner kroner i premiepenger, og vinneren stikker av gårde med 14 millioner.