Golf: Stabil Hovland-start i Texas

Viktor Hovland er ett slag under par hittil på sin første runde av PGA-turneringen i Texas. Foto: Matt York / AP / NTB Foto: NTB

Det norske golfesset Viktor Hovland ligger på en delt 26.-plass etter den første runden av PGA-turneringen i Texas.

Han ligger ett slag under par, og det er tre slag opp til de åtte som deler førsteplassen med fire slag under par. Seks av dem er amerikanere.

Det ble en god start for Hovland som rullet inn for birdie allerede på det første hullet, før det ble tre par på rad.

På hull nummer fem gikk han på en bogey, men nordmannen slo tilbake på det åttende hullet og sikret seg en godkjent start på runden.

Hovland spilte jevnt og sørget for par på de fleste hullene mot slutten av runden. Han måtte derimot tåle bogey på både hull 10 og 13. Han spilte derimot glimrende på de siste hullene og noterte seg for birdie på hull 17 og 18.

Turneringen, som spilles i Fort Worth i delstaten Texas, har rundt 80 millioner kroner i premiepenger. Vinneren stikker av gårde med 14 millioner.