Salah om Liverpool-fremtiden: – Jeg blir garantert værende neste sesong

Mohamed Salah blir å se i Liverpool-drakt også neste sesong, ifølge egypteren selv. Foto: Ian Walton / AP / NTB
Mohamed Salah blir å se i Liverpool-drakt også neste sesong, ifølge egypteren selv. Foto: Ian Walton / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mohamed Salah ser fram til mesterligafinalen mot Real Madrid lørdag og lover Liverpool-fansen at han blir i klubben også neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det fortalte den egyptiske storscoreren på en pressekonferanse onsdag. Salah fikk spørsmål om kontrakten med Liverpool, som går ut etter neste sesong.

– Jeg fokuserer ikke på kontrakten akkurat nå. Det handler om laget, og det er en veldig viktig uke for oss. Jeg har lyst til å vinne mesterligaen igjen, sa Salah, før han kom med en beroligende melding til Liverpool-fans som frykter at han forsvinner i sommer.

– Jeg blir værende neste sesong, garantert, lovet Salah.

Men først skal egypteren og Liverpool prøve å vinne sitt tredje trofé denne sesongen. Søndag røk sjansen til å vinne en historisk kvadrupel da Manchester City sikret Premier League-tittelen med en snuoperasjon mot Aston Villa.

Liverpools spillertropp er uansett ved godt mot, melder Liverpool-kaptein Jordan Henderson.

– Humøret er godt, gutta er spente og ser fram til helgen. Vi er selvsagt skuffet over utfallet søndag. Å være så nær og så finne ut hva som skjedde i den andre kampen var vanskelig å svelge, sier Henderson.