VIF-back Zuta stanset Hamkam-fest

Vålerengas Leonard Zuta feirer etter han utligner mot HamKam i eliteserien mandag. Kampen endte til slutt 1-1 Foto: Beate Oma Dahle / NTB Foto: NTB

HamKam yppet seg lenge mot Vålerenga og var på vei mot sin første seier på bortebane. Kvarteret før full tid reddet imidlertid Leonard Zuta 1-1 for Oslo-laget.

Ti minutter ut i andre omgang sendte Jonas Enkerud gjestene i ledelsen i hovestaden. Det så en stund ut til å bli seiersmålet.

Vålerenga og HamKam møttes sist i en tellende kamp da begge var i Eliteserien i 2008. Da endte det 1-1 på Briskeby.

Vålerenga har startet sesongen ujevnt og står med tre seire, tre tap og en uavgjort etter sju kamper. Det holder til en sjetteplass på tabellen. Nyopprykkede HamKam ligger på sin side på 11.-plass med en seier og sju poeng så langt i år.

Vålerenga møter Strømsgodset borte i neste runde, mens HamKam får besøk av Rosenborg og tidligere trener Kjetil Rekdal.