Russell med Hamilton-støtte: – Han kommer sterkere tilbake

Lewis Hamilton har slitt i innledningen av årets Formel 1-sesong. Nå får han støtte av lagkamerat George Russell som tror han vil komme sterkere tilbake.
Lewis Hamilton har slitt i innledningen av årets Formel 1-sesong. Nå får han støtte av lagkamerat George Russell som tror han vil komme sterkere tilbake. Foto: Luca Bruno / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

George Russell er ikke i tvil om at Mercedes-kamerat og sju ganger verdensmester Lewis Hamilton vil slå tilbake etter en tung sesongstart i Formel 1.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Av de to Mercedes-førerne er det Russell som har fått den beste starten på årets Formel 1-sesong. Han innehar fjerdeplassen i VM-sammendraget og ligger tre plasser og 21 poeng foran Hamilton.

Han vil likevel ikke senke skuldrene.

– Jeg er ikke komfortabel i den posisjonen, for jeg vet hva han er kapabel til, sier Russell til Sky Sports.

Russell er inne i sin første sesong i Mercedes etter «forfremmelsen» fra Williams etter sist sesong. Formel 1-bilene har gjennomgått store forandringer foran sesongen, noe 24-åringen har taklet best av de to i det tyske laget.

Sju ganger verdensmester Hamilton har slitt stort til tider, og han har ved flere anledninger sagt at årets Mercedes-modell er den «verste bilen han har kjørt».

Russell er klar på at landsmannen vil slå tilbake.

– Han har helt klart farten. Når ting har vært mer stabilt har han vært veldig rask. Jeg er ikke i tvil om at han vil komme tilbake, og det er inspirerende å se hvordan han presser og motiverer laget til å gjøre det bedre.

Neste løp i mesterskapet kjøres i amerikanske Miami til helgen.