Bodø/Glimt sliter mot Roma – ligger under 0-3 til pause

Nicolò Zaniolo har scoret to ganger før pause for Roma mot Bodø/Glimt. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB Foto: NTB

Roma viser klasse i den andre kvartfinalekampen mot Bodø/Glimt i conferenceligaen. Italienerne leder 3-0 til pause og styrer mot avansement til semifinalen.

Glimt hadde før kampen spilt tre kamper mot Roma uten å tape. De knuste først italienerne 6-1 på Aspmyra i gruppespillet før de fikk med seg et svært sterkt 2-2-resultat fra bortekampen. Etter 2-1-seieren i den første kampen av kvartfinalen hadde nordlendingene 10-4 i målforskjell.

Foran et fullsatt Stadio Olimpico var det imidlertid et fartsfylt Roma som til tider herjet med de gulkledde. Tammy Abraham utnyttet en retur fra Nikita Haikin etter fem minutter, før Nicolò Zaniolo doblet ledelsen etter fint kombinasjonsspill etter 23 minutter.

Fem minutter senere var samme mann frempå etter en perfekt vektet pasning fra Nicola Zalewski. Zaniolo lobbet ballen på flott vis over Haikin og i mål.

Glimt slet med å beholde roen med ballen i laget, og Roma fikk presset fram flere pasningsfeil. Hjemmelaget kunne med bedre presisjon ledet med flere mål.

Glimt må ha minst to mål i 2. omgang for å ha håp om videre spill i Europa.