Norge slo Tyskland i curling-VM for kvinner

Kristin Skaslien er skip på det norske curlinglaget under VM i Canada. Her under OL i Beijing. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB Foto: NTB

De norske curlingkvinnene tok en solid seier over Tyskland med 11-6 i curling-VM søndag.

Norge med Kristin Skaslien som skip fikk en flott start og ledelsen 2-0 i første omgang. Tyskerne utlignet ti 1-0 i den neste, men med tre norske poeng i den tredjeomgang var trenden satt.

Tyskerne reduserte til 4-5 etter halvspilt kamp, men to nye norske poeng i den sjetteomgangen roet nervene.

Det ble en ny redusering fra tyskernes side til 6-7 i den sjuende omgangen, men derfra og inn tok Skaslien amp; co. ytterligere fire poeng.

Det var lagets annen seier av tre mulig i VM. Marianne Rørvik, Mille Haslev Nordbye og Martine Rønning er også på det norske laget.

Norge møter Italia i den neste økten mandag kveld norsk tid. Natt til tirsdag er det USA som står for tur.