Klæbo og Johaug fikk spesialhjelp av hotellsjef – slapp å bytte hotell

Johannes Høsflot Klæbo og Therese Johaug idet VM-troppen i langrenn med trenere har avreise til Oberstdorf. Foto: Berit Roald / NTB
Johannes Høsflot Klæbo og Therese Johaug idet VM-troppen i langrenn med trenere har avreise til Oberstdorf. Foto: Berit Roald / NTB Foto: Berit Roald / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norges to største langrennsstjerner slapp å flytte på seg da resten av troppen måtte bytte karantenested i Seiser Alm tidligere i uken, skriver VG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I utgangspunktet skulle hele det norske langrennslaget ha reist hjem til Norge onsdag i forkant av flyturen til Beijing-OL, men smitteutbruddet i troppen gjør at de må bli lengre i Italia enn planlagt.

Ettersom hotellet de bodde på, Steger-Dellai, var fullbooket, måtte Norges Skiforbund finne et nytt bosted fra onsdag. To av Norges største OL-gullhåp, Klæbo og Johaug, fikk imidlertid fortsette å bo på hotellet.

– De har en ekstra stjerne hos hotellet. Therese har bodd flere år hos Bruno (Steiner, hotelleier), og han yter nok litt ekstra for henne. Men da tror jeg kanskje han måtte kansellere for noen andre, sier landslagstrener Ole Morten Iversen til VG.

Også coronasmittede Anne Kjersti Kalvå og Heidi Weng ble igjen på Steger-Dellai, ettersom de er i isolasjon.

Daglig leder Michael Steiner ved hotellet svarer kryptisk på hvordan de klarte å få plass også til Klæbo og Johaug.

– Vi er glade for at vi kan hjelpe våre gjester når ting er vanskelig, sier han.