Zuccarello og Minnesota Wild med storseier over Montreal Canadiens

Minnesota Wilds venstreving Kirill Kaprizov (97) presser seg forbi Montreal Canadiens keeper Cayden Primeau (30).  Foto Andy Clayton-King / AP / NTB
Minnesota Wilds venstreving Kirill Kaprizov (97) presser seg forbi Montreal Canadiens keeper Cayden Primeau (30). Foto Andy Clayton-King / AP / NTB Foto: NTB

Mats Zuccarello noterte seg for ett mål og en assist da Minnesota Wild slo Montreal Canadiens 8-2 i en kamp i NHL natt til tirsdag norsk tid.

Montreal Canadiens sto for kampens første scoring etter halvannet minutt. Deretter dominerte Wild fullstendig, og mot slutten av andre periode var stillingen 5-1 til Wild.

Zuccarello sto for det femte målet etter 19.29, helt på tampen av andre periode. Zuccarello plukket opp pucken på egen banehalvdel og spilte den fram og tilbake til Kirill Kaprizov før han satte den i mål fra en ganske trang vinkel.

Tredje periode startet med en scoring til Canadiens, men deretter fulgte tre kjappe mål til Minnesota Wild og sluttresultatet ble 8-2.