Atlético Madrid med vill snuoperasjon på overtid

Mario Hermoso ble matchvinner for Atlético Madrid. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB Foto: NTB

Atlético Madrid så ut til å gå på nok et tap i den spanske serien. Mot Valencia ble 0-2 snudd til 3-2 og full jubel på overtid.

Fjerdeplasserte Atlético Madrid tynt an med 0-2 hjemme mot Valencia med under 30 minutter igjen. Matheus Cunha reduserte til 1-2 etter 65 minutter, og Ángel Correa scoret idet klokka rundet 90 minutter til stor jubel, men det var mer i vente.

Sju minutter var lagt til, og Mario Hermoso brukte bare to minutter på å bli den store helten. Han spaserte inn 3-2 etter et flott innlegg på tvers av feltet av Cunha.

Hovedstadslaget har hatt en trøblete sesong og har nå tre poeng ned til Real Sociedad på 5.-plass.

Også Sevilla på 2.-plass trøblet i store deler av sin kamp mot Celta Vigo lørdag.

I løpet av tre minutter scoret Franco Cervi, og Iago Aspas og sørget for en overraskende 2-0-ledelse til pause. Etter hvilen var det Papu Gómez og Óliver Torres' tur til å gjøre det samme. Mellom minutt 71 og 74 ble 0-2 til 2-2 for det gulljagende laget.

Gómez' scoring var en perle i krysset, mens Torres skled inn 2-2.

Flere scoringer ble det ikke, og Real Madrid kan med seier over Elche søndag lede serien med seks poeng.