Dzeko avgjorde da Inter økte luken til byrivalen

Edin Dzeko jubler for 2-1-scoringen mot Venezia. Foto: Luca Bruno / AP / NTB
Edin Dzeko jubler for 2-1-scoringen mot Venezia. Foto: Luca Bruno / AP / NTB Foto: NTB

Den rutinerte Inter-spissen Edin Dzeko scoret 2-1-målet i det 90. minutt og sørget for seier over Venezia og fem poeng ned til Milan i toppen av Serie A.

Den tidligere Manchester City- og Roma-spilleren steg til værs og headet inn 2-1-målet få sekunder før ordinær tid var over.

Før det hadde Venezia overraskende tatt føringen ved Thomas Henry før 20 minutter var spilt. Nicolò Barella utlignet etter 40 minutter før Dzekos scoring sørget for full jubel på Giuseppe Meazza.

Venezia, som var uten Dennis Johnsen lørdag, ligger på 17.-plass i Serie A, to poeng over nedrykksplass.

Inter topper ligaen med fem poeng ned til Milan på plassen bak etter 22 spilte kamper.

Atalanta spilte 0-0 mot Lazio senere lørdag kveld. Det var Atalantas andre strake 0-0-kamp. Laget som er kjent for sine målrike kamper, har faktisk spilt 0-0 fire ganger i den italienske serien denne sesongen.