Suverent NM-gull til Silje Opseth i Holmenkollen

Silje Opseth på toppen av pallen, flankert av Anna Odine Strøm (til v.) på 2.-plass og Thea Minyan Bjørseth på 3.-plass etter NM hopp stor bakke i Holmenkollen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Silje Opseth på toppen av pallen, flankert av Anna Odine Strøm (til v.) på 2.-plass og Thea Minyan Bjørseth på 3.-plass etter NM hopp stor bakke i Holmenkollen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Silje Opseth vant kvinnenes NM-gull i storbakken i Holmenkollen. Hun vant klart foran Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

NM-gullet var hennes første. Hun fikk opp 118 meter i sitt første hopp og la på to meter i finalen. Dermed vant hun med 16,3 poeng ned til Strøm. Alta-hopperen tok sølvet med hopp på 116,5 og 115 meter. Bronsen gikk til Bjørseth, som hadde 110,5 og 117 meter.

De tre ble tidligere på dagen tatt ut til OL i Beijing.

– Det er alltid godt med en gullmedalje rundt halsen. Det er også godt å kjenne at jeg har litt mer inne i bakken. Jeg må fikse på et par detaljer fram til verdenscupen og OL. Det er innenfor, men noen småting skal på plass, sa Opseth til NTB.