Tredje strake curlingseier i OL-kvalifiseringen

Torger Nergård og Magnus Vågberg koster mens Steffen Walstad gir instrukser under bronsefinalen i EM i Lillehammer i november. Nå er de i gang med OL-kvalifisering i Nederland.
Foto: Geir Olsen / NTB
Torger Nergård og Magnus Vågberg koster mens Steffen Walstad gir instrukser under bronsefinalen i EM i Lillehammer i november. Nå er de i gang med OL-kvalifisering i Nederland. Foto: Geir Olsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norges curlingherrer står med full pott etter tre kamper i OL-kvalifiseringen i Nederland. Sent søndag kveld ble Japan slått 6-4.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dermed ligger Norge på topp sammen med Italia etter tre runder. I OL-kvalifiseringen med ti lag skal alle møte hverandre én gang, og det beste laget blir klar for vinterlekene i Beijing. Deretter skal det deles ut to billetter til.

Norge lå under med to poeng mot slutten av kampen mot Japan, men sikret seg hele fire poeng i den niende runden og vant til slutt 6-4.

Skip Steffen Walstad har med seg Torger Nergård, Markus Høiberg og Magnus Vågberg på laget, som nylig fikk fjerdeplass i EM på hjemmebane i Lillehammer.

Mandag er Tyskland motstander i nederlandske Leeuwarden. Tyskerne har tapt alle sine tre første kamper.