Thorstvedt-mål da Genk røk på straffer mot Brugge

Kristian Thorstvedt, her under VM-kvalifiseringskampen mot Latvia, scoret for Genk onsdag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB Foto: NTB

Kristian Thorstvedt scoret Genks første mål i onsdagens dramatiske cupkamp mot Brugge som endte med tap på straffer i åttedelsfinalen.

På stillingen 3-3 skulle det avgjøres på straffespark. Genk bommet på sin første, mens Brugge satte alle sine fem straffer i mål. 22 år gamle Thorstvedt tok den fjerde straffen og satte den i mål.

Éder Balanta sendte gjestende Brugge i føringen før sju minutter var spilt. Drøyt 20 minutter senere var Thorstvedt på plass og utlignet. Like før pause ordnet Joseph Paintsil ledelse for Genk.

Den ble utlignet av Brugges Charles De Ketelaere halvveis i 2. omgang, men Paintsil sendte Genk i ny ledelse bare minuttet etterpå.

De Ketelaere ordnet likevel ekstraomganger i siste minutt før kampslutt. Der ble det ingen scoringer, og Brugge stakk av med kvartfinaleplass i den belgiske cupen.

Genk ligger helt nede på 10.-plass i toppdivisjonen, 14 poeng bak lederlaget Union Saint-Gilloise.